Ny på bloggen :)

Hei. Denne uken har jeg og mine elever på vg2 helse og oppvekst – helsefagarbeiderlinjen startet på temaet – Allmenntilstand. Spennende tema, med flere ulike praktiske læringsoppdrag. Jeg har laget en valgtavle, der elevene kan jobbe både individuelt og sammen med sin makker. Valgte å lage denne valgtavlen på PP og den er vedlagt.

• Fordelene med å bruke den digitale valgtavlen er at elevene selv kan medvirke i hvilken oppgave de ønsker å starte på. Videre kan dette øke deres motivasjon eller interesse innenfor området. Elevene får medvirke i hva de ønsker fordypning i, og jobber i sitt eget tempo. Fordelen med den digitale valgtavlen er at det er et fint opplegg for deg som lærer og evt vikarer. Jeg har lagt inn noen praktiske øvelser, slik at ikke elevene blir sittende forran pc skjermen.
  • Ulempen med å bruke den digitale valgtavlen er at elevene jobber mye selvstendig og en mister litt kontroll over kapasiteten og nivået til elevene i klassen.
  • Hadde litt problemer med å vite hvordan jeg skulle laste denne valgtavlen opp her på bloggen – men håper dere kan se den.

Kine 🙂