Å framstå som profesjonell

 

For å fremstå som en profesjonell lærer er det mange ting jeg kunne trukket frem. Det er viktig for meg med et godt samarbeid kolleger imellom. Jeg vil streve etter en god relasjon med alle mine elever, uavhengig av hvor godt jeg liker dem eller ikke. Å være en tydelig og god leder i klasserommet er en stor del av det som skaper et godt læringsmiljø for elevene (Jensen&Aas). Alt dette, og mer til, er viktig for meg personlig så vel som å fremstå som profesjonell.

Til syvende og sist handler likevel min profesjonalitet om hva jeg gjør i praksis. Det er ikke vanskelig å framstå som profesjonell, presse ut mange fine ord og faguttrykk på et jobbintervju eller en annen samtale med en rektor eller en inspektør, uten å faktisk være det. Men det handler ikke om hvor mye fint jeg klarer å si i løpet av et par minutter.

Som det står så fint i bl.a. «Lærere i skolen som organisasjon» (Postholm) så handler det om hvordan jeg behandler mine kolleger i hverdagen, hvordan jeg snakker til dem og hvor mye jeg samarbeider med dem. Det handler om hvordan jeg kommuniserer med elevene mine, om jeg hilser på de og anerkjenner de hver dag, om jeg vet hva de interesserer seg for og hvordan de har det hjemme. Det handler om hvordan jeg veileder elevene mine gjennom utfordrende oppgaver, ikke bare faglig men også sosialt. Hvordan jeg hjelper de til å finne sine meninger i samfunnet og drømmer for fremtiden. 

Om Berit Marie Lian

Jeg er lærer. Snart.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

14 118 svar til Å framstå som profesjonell

  1. Tilbaketråkk: Seo Optimalizace Pro Vyhledávace

  2. Tilbaketråkk: Catalina Hoffmann

  3. Tilbaketråkk: Catalina Hoffmann

  4. Tilbaketråkk: scalp micropigmentation

  5. Tilbaketråkk: download games

  6. Tilbaketråkk: locksmith

  7. Tilbaketråkk: Human Resource

  8. Tilbaketråkk: tribal tattoos

  9. Tilbaketråkk: floor cleaning supplies

  10. Tilbaketråkk: rodent control Olympia Washington

  11. Tilbaketråkk: Sports Girls

  12. Im obliged for the blog post.Really thank you! Much obliged.

  13. Tilbaketråkk: sxeseis

  14. Tilbaketråkk: sxeseis

  15. Tilbaketråkk: e-commerce platform

  16. Wonderful items from you, man. I have keep in mind your stuff prior to and you’re simply too wonderful. I actually like what you’ve got here, certainly like what you’re saying and the way in which through which you are saying it.You make it entertaining and you still care for to keep it smart.I cant wait to learn much more from you. This is really a tremendous site.Feel free to surf to my blog post: สักคิ้ว 3 มิติ

  17. Tilbaketråkk: asiandate.com

  18. Tilbaketråkk: porn

  19. Tilbaketråkk: http://www.demo.stools.net/?a=a+hrefhttpforum.sahri.orgdiscussion21464qualities-of-your-good-locksmithoakville+locksmitha

  20. Tilbaketråkk: porn

  21. Tilbaketråkk: sex

  22. Tilbaketråkk: automotive window tint film austin area

  23. Tilbaketråkk: http://bezpilotowce.pl

  24. Tilbaketråkk: san antonio bail bonds

  25. Tilbaketråkk: payday loan

Det er stengt for kommentarer.