Å framstå som profesjonell

 

For å fremstå som en profesjonell lærer er det mange ting jeg kunne trukket frem. Det er viktig for meg med et godt samarbeid kolleger imellom. Jeg vil streve etter en god relasjon med alle mine elever, uavhengig av hvor godt jeg liker dem eller ikke. Å være en tydelig og god leder i klasserommet er en stor del av det som skaper et godt læringsmiljø for elevene (Jensen&Aas). Alt dette, og mer til, er viktig for meg personlig så vel som å fremstå som profesjonell.

Til syvende og sist handler likevel min profesjonalitet om hva jeg gjør i praksis. Det er ikke vanskelig å framstå som profesjonell, presse ut mange fine ord og faguttrykk på et jobbintervju eller en annen samtale med en rektor eller en inspektør, uten å faktisk være det. Men det handler ikke om hvor mye fint jeg klarer å si i løpet av et par minutter.

Som det står så fint i bl.a. «Lærere i skolen som organisasjon» (Postholm) så handler det om hvordan jeg behandler mine kolleger i hverdagen, hvordan jeg snakker til dem og hvor mye jeg samarbeider med dem. Det handler om hvordan jeg kommuniserer med elevene mine, om jeg hilser på de og anerkjenner de hver dag, om jeg vet hva de interesserer seg for og hvordan de har det hjemme. Det handler om hvordan jeg veileder elevene mine gjennom utfordrende oppgaver, ikke bare faglig men også sosialt. Hvordan jeg hjelper de til å finne sine meninger i samfunnet og drømmer for fremtiden. 

Om Berit Marie Lian

Jeg er lærer. Snart.
Dette innlegget ble publisert i Uncategorized. Bokmerk permalenken.

14 118 svar til Å framstå som profesjonell

  1. Everyone loves it when folks get together and share views. Great website, keep it up!|

  2. Tilbaketråkk: Sleepy Brown X Outkast Type Beat

  3. Tilbaketråkk: pożyczki bez bik

  4. Tilbaketråkk: Digital next

  5. Tilbaketråkk: pożyczka bez bik

  6. Tilbaketråkk: Create a Landing Page

  7. Tilbaketråkk: newark plumber repair

  8. Tilbaketråkk: Cheap Tennessee Volunteers Jerseys

  9. Tilbaketråkk: CVV $5 usa $8 eu

  10. Tilbaketråkk: betting

  11. Tilbaketråkk: izmir çiçek

  12. Tilbaketråkk: grand cinema aflam

  13. Tilbaketråkk: how to get backlinks

  14. Tilbaketråkk: izmir çiçek

  15. Tilbaketråkk: city mall cinema

  16. Tilbaketråkk: homepage

  17. Tilbaketråkk: sklepy golfowe

  18. Tilbaketråkk: pozyczka bez bik

  19. I must thank you for the efforts you’ve put in writing this website. I really hope to view the same high-grade blog posts by you in the future as well. In truth, your creative writing abilities has motivated me to get my very own blog now ;)|

  20. Tilbaketråkk: buy viagra

  21. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you design this website yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. cheers|

  22. Tilbaketråkk: cash for clothes

  23. Tilbaketråkk: Whats On Netflix

  24. Tilbaketråkk: best way to remove acne scars

  25. Tilbaketråkk: guitar picks

Det er stengt for kommentarer.