Tekniske utfordringer med å etablere bloggen

Selve opprettelsen av bloggen gikk forholdvis greit. Vi fulgte veiledningen og det fikk etablert brukere. Det vi opplevde som utfordrende var å “dele” nettstedet med hverandre. Vi fikk bare opp feilmeldinger om at den andre brukeren ikke eksisterte. Etter mye prøving og feiling opprettet vi et nytt nettsted, og til slutt fikk vi det til. Vi fant ut at vi skrev inn feil epostadresse til den andre personen da vi forsøkte å invitere hverandre.

Vi hadde også litt utfordringer med å lage et oppsett på bloggen, da vi hadde en tydelig tanke om hvordan vi ville ha den. Det ble brukt litt YouTube filmer for hjelp og mye prøving og feiling. Skulle vi brukt dette med elever ville vi ha satt oss bedre inn i det på forhånd.

Kommentarer er skrudd av for Tekniske utfordringer med å etablere bloggen

Filed under Innlegg

Comments are closed.